Om utleieren - Utleieren.com

Go to content

Main menu:

Om oss i www.utleieren.comJeg heter Inge Saur og er initiativtaker, daglig leder og altmuligmann i Utleieren. Jeg har hatt pene direktørtitler i et antall IT-bedrifter, men fant ut at livet har andre verdier enn økonomiske resultater. I min tidligere karriere jobbet jeg sju år i Madrid, og med mye reiseaktiviteter ble jeg kjent med dette herlige landet og det gjestfrie folket. Etter atten år i Norge bestemte jeg å returnere til varmen, uten å ha opptjent den obligatoriske pensjonstryggheten.
Costa Blanca har det mest behaglige klima i Spania, med varme vintre og ikke de glohete somrene. Du opplever ikke den tunge morgentåken eller den intense heten som på Costa dal Sol. Dessuten utgjør de mange saltsjøene den rene mirakelkuren mot psoriasis, eksem og luftveisplager.

Jeg har nå drevet Utleieren i over 16 år i Spania. Jeg har ikke tenkt å avslutte, men av praktiske og økonomiske årsaker vil Utleieren bli overført til min unge driftige kone, Ruby. I praksis vil nok jeg fortsatt stå som kontaktperson både mot utleiere og leietakere, og dere vil neppe merke noen forskjell.

I am Ruby Saur, 53 years old, wife of Mr. Inge Saur.  I have a degree in Accounting, graduated in 1987 at the University of Santo Tomas, Philippines.  I have worked in a bank (Philippine National Bank) for 17 years (1994-2011).  I am self-employed from 2012 to present, working as bookkeeper/accountant in a private institution, to which I am also one of the Board of Trustees. I am looking forward to be of service with you.
Hensikten med Utleieren er flerfoldig:

  • Den utgjør en kombinasjon mellom hobby og arbeid, og bidrar med en økonomisk trygghet.

  • Som Spansk-talende og med erfaring fra det Spanske byråkrati ønsker jeg å bidra med å hjelpe andre klima-flyktninger med rådgivning, for eksempel etablering av virksomhet, anskaffelse av bolig og lignende. I tillegg kan jeg veilede vedrørende reisemål og severdigheter i Spania. Våre vintergjester er i hovedsak norske pensjonister, og de setter pris på at de kan ringe meg 24 timer i døgnet om de behøver assistanse med oversettelser til lege, sykehus, politi eller annet.

  • Men mest av alt; -vi kommer i kontakt med en masse interessante mennesker, og har mulighet til å sosialisere på en helt annen måte enn hjemme. 
Back to content | Back to main menu